|
Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Çok sevdiğim bir tatlıdır kendileri, geç tanıştık çabuk ısındık. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eline ve sunumuna sağlık, sen yakalanmazsın, sunumunda kurdele eksik ama oradan puan kırmıyorum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
(şu an canım çekti napıcaz) |
Melocum kurdela isi beni aşıyor. Hic ugrasamam oyle antin kuntin islerle. Hem pratik insanim ben. Kurdelali sunumları yeni gelinler yapsin. :p
Yakinlarda pastane falan yok mu? Ben gondereyim diyecegim ama oraya gelene kadar eksir, kurtlanir. Malum sütlü tatli. :*
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:09 -->-> Daha önceki mesaj 23:56 --
Tesekkur ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. mumkun olsa ben de ikram etmeyi cok isterdim.
trilece workshop gunleri mi düzenlesem ne yapsam. Hem öğretir, hem ikram eder, hem para kazanırdim. akshgsnj bak isi hemen ticarete doktum. Korkulur benden. :p