Cevap: Ne zaman öleceğinizi bilmek ister miydiniz?
| Ay Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cim buraya her yazilani bu kadar ciddiye alma. Elhamdülillah ben de müslümanım. En az senin kadar dini bilgilere sahibim hayatım. Ama bunu kimseye ispat etme geregi duymuyorum. :*
Önümüzdeki 5 dakikanin garantisi yokken ölümün garantisi var. en nihayetinde ölüm istesekte istemesek te, muhakkak gelecektir. ölüm inananlar için bir son degil baslangictir, sevgiliye kavuşmadır.
|
yalnız ben sahsı olarak yada sıze bak bılıyorum ben amaçla ve forum ıcerısınde paylaştıklarımı bu amaçla asla paylaşmıyorum ve yazmıyorum öncelıkle bunu belırtmek ısterım benım sızden ustumlugum cok bılmıslıgım felan yok herkesın dını bılgısı dini de kendıne ? şahsı olarak kimseye ısım verere k sen bunu bunu soyluyorsun dıye demedım genel olarak düşünenlere nazaran bende o sekılde ıcımden gecenlerı yazdım ortalığı bulandırmaya gerek yok (; ben hıc bırınızın sahsı hayatınıza kısılıgınıze suyunuza buyunuza sızın kendı hayatınız benı entresa edecek bırsey yok herseyden once yazılan yorumlarıda cıddıye almaycaksınız o zaman (;
kımse kımsenın sopası degıl .. dayanmayı gerektıren bırseyde yok
normalde o dusunce ıcerısınde yasayan ınsanlarız buda ayrı bır gerçek .. kendı adımada ..
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |