Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Nisan 2018, 10:45   #19
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ne zaman öleceğinizi bilmek ister miydiniz?

Sır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nasil bir ölüm geleceginin zaten kader ve kaza bu sizin ALLAH a olan ibadetiniz sinavız ile yazılıyor defterinize yane yarına sağ çıkacaksınız diye birsey yok ölümün acısını bilseydiniz zaten hazirlik yapardim demezdiniz zaten ölümlüyüz ? Siz ölüm lü dünyaya göz açıyorsunuz ? Hazırlık yapmanız için gününüzü bilmenize gerek yok 1 2 saat sonra ölmeyeceğinin garantisi yoktur bu dünyada ki keyfi sefan sona erecek bir gün siz sahip olduklarınız ile hesap vereceksiniz .. yediginiz ictiginiz giydikleriniz ile değil .. zaten ölümü hatırlamalısınız (: benim senin bizim gibilerin niceleri toprak altinda .... Zaten öbür dünya icin buradayiz bilseydim hazirlik yapardim ne demek ? Bu dünyadaki amac keyif yapmak degil ki unuttuğumuz bir kulluk gorevlerimiz olmasi olabilir mi ? Hazirlik yapardim diyonuz halen ((:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cim buraya her yazilani bu kadar ciddiye alma. Elhamdülillah ben de müslümanım. En az senin kadar dini bilgilere sahibim hayatım. Ama bunu kimseye ispat etme geregi duymuyorum. :*

Önümüzdeki 5 dakikanin garantisi yokken ölümün garantisi var. en nihayetinde ölüm istesekte istemesek te, muhakkak gelecektir. ölüm inananlar için bir son degil baslangictir, sevgiliye kavuşmadır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver