06 Nisan 2018, 12:37
|
#15 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Bir İstanbul Masalı (mı acaba?)
| Enchanting Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
sureci az cok bilmiyor olsam ve gelsem bu foruma, okusam bu sahane yaziyi herhalde gozlerim dolardi. ya da su an bunlari bildigim icin boyle hissediyorum, her neyse. konu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] * olunca ciddi analizler kasamam ben pek ama gercekten gururla okudum. bu “hadi oturup bir seyler yazayim ya” kadar siradan bir sey degil, bastan sona yasanmislik iceriyor ve o duyguyu yakalayabilen herkes bence bu yazida kendinden bir seyler bulmustur buna eminim.** baskalarini degistiremezsiniz belki ama kendinizi degistirmek sizin elinizde unutmayin. ben dusunce ve davranislarin birbirini karsilikli iten seyler olduguna inaniyorum. o yuzden birakin kendinize acimasiz davranmayi ve surekli baskalarini cesaretlendirmek yerine kendinizi harekete gecirin.*** * hayatta bazi seyler dogal olmak zorunda. arkadaslik gibi mesela. biz herhalde bi 4 yili devirdik ama seninle 44 yila da evet diyorum ahah. efsane yazmissin ve beni en fazla etkileyen yazin bu oldu.
** acaba bulamayanlar bulana kadar tekrar okuyabilirler mi?
*** ciddi analizler kasamam demistim, o yuzden burada bir sey yok. | Neresinden bakmak istersen öyle göreceğin bir şey gibi olmuş sanırım, sen beni bilsen de bilmesen de en doğru yerinden bakabilecek insansın. Bu yüzden ortaklık düşünmüyor muyuz? 44 PR Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Böyle şeyler yazınca duygulanıyorum, duygusal yerime denk getirme lütfen.
Her zaman doğru yerden, kendimize en fazla değer katabileceğimiz yerden bakmamız dileğiyle... Teşekkürler Ençö boy!
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |