Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2018, 21:07   #3
Alper
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: !Ajoin sil ve !Ajoin ekle

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Verdiğin kodu düzelttim.

if $1 == !ajoinekle { ns ajoin add $chan }

Bu şekilde kullanılırsa komutu nerde uyguluyorsa o kanalı ajoine alır . $chan yerine $2 olması gerekir söylediğin şekilde çalışması için.

Titanic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ajoine eklemek istediğim veya ajoinden silmek istediğim kanal(ları) ;

!ajoinsil help,helpers,helpteam veya !ajoinekle help,helpers,helpteam şeklinde bir kod ile gerçekleştirebilirim diye düşünüyorum.

Not: kanal ismi değişkenlik gösterebilir. Örn: sohbet radyo help v.s

Kod için coder arkadaş(lar)a şimdiden teşekkür ederim.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:#:{ if $regex($1,/^[!.](ajoinekle|ajoinsil)/i) { if ($regml(1) == ajoinekle) { if ($3-) { return } if (*,* !iswm $2) { ns ajoin add $iif(*#* !iswm $2,$+($chr(35),$2),$2) | return } var %ajoin %ajoin $replace($2,$chr(44),$chr(32)) var %no = 1 while %no <= $token(%ajoin,0,32) { ns ajoin add $iif(*#* !iswm $token(%ajoin,%no,32),$+($chr(35),$token(%ajoin,%no,32)),$token(%ajoin,%no,32)) inc %no } } if ($regml(1) == ajoinsil) { if ($3-) { return } if (*,* !iswm $2) { ns ajoin del $iif(*#* !iswm $2,$+($chr(35),$2),$2) | return } var %ajoin %ajoin $replace($2,$chr(44),$chr(32)) var %no = 1 while %no <= $token(%ajoin,0,32) { ns ajoin del $iif(*#* !iswm $token(%ajoin,%no,32),$+($chr(35),$token(%ajoin,%no,32)),$token(%ajoin,%no,32)) inc %no } } } }

Kullanımı,
!ajoinekle/!ajoinsil #k1,#k2,#k3 veya !ajoinekle/!ajoinsil #k1

Virgül koyarak kanal ismi girilirse kaç tane kanal varsa hepsini ajoine eklenir yoksa tek 1 tanesi eklenir yukardaki örnek gibi.

Edit: Kanal işareti koymadan olacak şekilde ayarladım.

Konu Alper tarafından (02 Nisan 2018 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzenleme.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver