Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2018, 18:19   #16
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF Ayın Bayan Üyesi Sonuçları - Mart 2018*

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bence biraz haksızlık olmuş, yılın üyesi olmalı. 10 yıldır forumda açılmayan konuyu, tek başına birkaç ayda açtı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a sahip çıkalım, kendi forum açmaya karar verse 2 aya Google'da bizi sollar. Tebrikler. (Bazı konularını kilitleyen bir insan olarak, yetişemediğim için tebrik etmeyi doğru buldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

hatun onu gectım hane ıcımden geldıgı gıbı ıste konu açmak ıcın açmıyorum aslında aklıma gelen hayatta yaşananlar felan derken geliyor bısıler (: kaldıkı ben forumda 5 6 yıldır yoktum bırde (((: est tsk ederım samımıyetınız gozdesı olmak kafı olur kendı adıma yoksa bır başka amacım ne olabıır forumda (((: yaw kıtleyın ne olcak yenı konular acarım :P gercı bu ara pek yokum bugun bıraz bakınıyım dedım :P

En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver