Help Polemiği <5> Geveze.ORG - #Help (2018)
Merhaba saygıdeğer IRCForumlari.NET kullanıcıları;
Help polemiği konusu olan Geveze.ORG sohbet sunucusu Help departmanını kısa ve öz tanıyalım. IRC Network
irc.Geveze.Org 6667 IRCd/Svs Destek Odası
#Help Departman'ın Barındırdığı Birimler
#Help #Operhelp #mIRCHelp Departman Yönetim Kadrosu #Help #Operhelp Founderi (Help Koordinatör)
Siyahinci Help Master 4(Birimler Sorumlusu)
FuLya & SehzaDe Help Manager (Genel Koordinatör)
FuLya - SehzaDe - Zek - CocuqSu Helpdeskler :
HaSSaN, AmiRaL, Lda, HeRaDiTCe, Linux, BenSu, MayK, Kotl HelpEgitmenler:
Linux, CoCuqSu, BenSu , LoGaN, BeToN, SehzaDe, HaSSaN, MrWooX Kıdemli helperler :
LoGaN, MrWooX Helper (Helper's Üyeleri)
Asterix, BenSu, Sessiz, GoodBoy, Annacik, IrresistibLe, Ümit, Boreas, Yasin, SiLaa, BAMSI, ProfesyoneL, Ender, PiraNha, FiRtiNa, Night, DeRTLi, Exposure, Identifika, LeriSa, Creator, quiCkSiLveR, Unique, Admix, Dark Help stajyerler
miRaa, Linna, J3urak, BrutaL, Joaquin, Yasin, LaLe, BeYaZıM, SıR Departman İşleyişi Help Founder
Siyahinci Departmanlar Genel Sorumlusu
SehzaDe Egitim Genel Sorumluları
CoCuqSu & Linux Help Sınav Genel Sorumluları
CoCuqSu & Linux mIRCHelp Kanal Sorumluları Kotl & Linux #Help ( GevezeORG resmi IRC-d/SVS yardım kanalı ) #Helpers ( gevezeORG helperları için sohbet ve yardımlaşma kanalı ) #HelpSinav ( GevezeORG resmi helper seçme kanalı ) #Egitim ( GevezeORG Resmi Bilgi | Eğitim | Soru - Cevap Kanalı ) #ircethos & #practice ( GevezeORG IRC-d/SVS eğitim kanalları ) #HelpMaster ( GevezeORG Resmi Help departmanının genel sorumlularının bulunduğu kanaldır. ) #system ( GevezeORG resmi Help departmanı koordinasyon kanalıdır. ) #OperHelp ( GevezeORG Resmi Oper/Admin yardim kanalıdır.)
- G-Bot ( GeVezeORG help kanalı sorumlu botu )
HelpGame (GeVezeORG help Soru/Cevap ve eğitim botu. ) GeveZeORG Help bir Sevdadır ... ~ Önemli Not: Sunucu hakkındaki görüş ve önerilerinizi bu başlık altından seviye sınırları içerisinde dile getirebilirsiniz.
__________________ Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
Konu yaSmin tarafından (06 Nisan 2018 Saat 09:49 ) değiştirilmiştir.
|