Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2018, 13:45   #9
Alper
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bota cezalı nick ekleme kodu arıyorum

mys_35 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
!ceza ekle nick yaptım o nicke voice verilmiyor sebebini !ceza ekle nick sebeb olsa bunuda !ceza oku gib, yapıp nick neden voice yasagı almış bilsek daha iyi olur

Zaten liste komutu olduğu için ekle bir komut eklemedim var olan listede gözükmesini sağladım. Sebep kısmı boş bırakılırsa eklenirken Belirsiz olarak gözükür.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:voice:#:{ if $read(ceza.txt,w,$+($2,¿,*)) { mode # -v $2 | msg # $2 2Ceza listesinde oldugunuz için 4(+) 2prefixsini alamazsınız. } } on *:text:*:#: { if $regex($1,/^([.!]ceza)/Si) { if !$read(master.txt,w,$nick) { msg # 2Yetkili listesinde bulunamadıgınız için kullanamazsınız. | return } if !$2 { msg # 2Lütfen parametre belirtiniz.4 !ceza ekle|liste|sil | return } } if $2 == liste { if $lines(ceza.txt) = 0 { msg # 2Ceza kayiti bulunamadi. | halt } msg # 2Ceza listesi siralaniyor. var %massacre 1 while (%massacre <= $lines(ceza.txt)) { msg # $+(%massacre,-,$chr(41),) 4Nick:2 $token($read(ceza.txt,%massacre),1,191) 4Sebep:2 $token($read(ceza.txt,%massacre),2,191) inc %massacre } } if $2 == ekle { if !$3 { msg # 2Lütfen nick belirtiniz.4 !ceza ekle nick | return } if $read(ceza.txt,w,$+($3,¿,*)) { msg # 2Eklemeye çalıştığınız nick zaten listede ekli, tekrar ekleyemezsiniz. | return } write ceza.txt $+($3,¿,$iif($4 == $null,Belirsiz,$4-)) msg $chan 4 $+ $3 $+ , 2ceza listesine eklenmiştir. 4Sebep:2 $iif($4 == $null,Belirsiz,$4-) } if $2 == sil { if !$3 { msg # 2Lütfen nick belirtiniz.4 !ceza sil numara | return } if !$read(ceza.txt,w,$+($3,¿,*)) { msg $chan 4 $+ $3 $+ , 2listede bulunamadı. | return } write -dw $+ $+($3,¿,*) ceza.txt msg $chan 4 $+ $3 $+ , 2ceza listesinden silinmiştir. } }

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver