Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mart 2018, 13:45   #10
AsiRuh
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: La Casa De Papel

Enchanting Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
finali haric her seyiyle harika bir diziydi. nedense final bana yavan geldi biraz. evet, yer yer mantik hatalari vardi ama dizi izlerken bunlara takilmak yerine hikayeye odaklaniyorum daha cok. karakterler ve oyunculuklar zaten efsaneydi. -olumune berlin'ciyiz.-

izlemeyenler icin bundan sonrasi spoiler icerebilir. izleyiciye verilmek istenilen mesaj tek kelimeyle harikaydi. profesorun raquel’e kapitalist duzen ve avrupa merkez bankasinin nakit akisiyla ilgili seyler anlattigi sahne bence dizinin en vurucu sahnesiydi. zaten karakterlerin salvador dali maskesi takmasi da bu sebepten. daha fazla anlatmadan noktalayayim; gayet izlenilebilir seviyede, insanda merak uyandiran tadimlik bir dizi. ayrica iki sezonda bitmis olmasi da gayet guzel, uzasaydi insanlarin bu kadar sevecegini tahmin etmiyorum. cunku hikaye ortada yani, bu senaryodan ancak bu kadar olur.

bella ciao!

Muhteşem bir yapım. Karakterleri çok iyi yansıtan oyuncular seçilmiş özellikle Berlin ve Tokyo karakterleri tam akılda kalacak karakterler. Onun dışında dizinin jeneriği ve dizideki müzikler diziye daha da bağlanmanızı sağlıyor. Konusu ve detaylarıyla çok iyi gönderme yapan bu diziyi bitirdiğinizde unutup baştan başlamak istiyorsunuz.Bu rekabette biz ispanyolarda varız dediler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver