30 Mart 2018, 11:52
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| İyi ki Doğdun Eşek! *
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şu alemin (yalan alem derler bilirsin) bana kazandırdığı en güzel insanlardan, en nadide dostlardan biri sensin. Her zor zamanımda yanımdaydın beraber çok kahkaha attık çok kederime de ortak oldun. Tüm dostluğun için; bazen baba bazen dost bazen abi olduğun için çok teşekkür ederim.
İnsanı, insan olarak ele almak bu devirde ne kadar zor olsa da sen hep öyle yaklaştın tek bana değil herkese seviyorsan seviyorum dedin kızdıysan kızdım dedin bunların içine ne cinsiyetleri ne sıfatları karıştırmadın. Tanımayanlar için hep rahatsız eden oldun sen, varlıkları tehdit edildi yeri gelince ama gerçekten tanıma şansına ulaşanlar için öyle güzelsin ki.
İyi ki doğmuşsun gözümün nuru iyi ki varsın her şey için minnettarım.
Doğum günün kutlu olsun eşeğim; mutlu huzurlu nitelikli bir yaş olsun bu senin için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
| |