Cevap: Gelecekten haber veren insanlara inanır mısınız?
Sadece başlığı okudum, direk yazı kısmına indim. Yorum okumadım, denk düşerse alınan olmasın.
Dostlar, kardeşler, dersiniz ki bi fal baktıralım da kısmet görelim vesaire. Geleceğe bakmak maksadıyla gidilip de geri dönüldüğünde "aaa ismimin bas harfini bildi, anne kızlık soyadının 2. ve 5. harfini bildi, evdeki aile resmin hangi komidinin üstünde olduğunu bildi, offfd bu medyum çok fena yaa her şeyi biliyor, eski sevgilimin adını bile bildi" diyen tek milletiz. Kardeşim bunların hangisinde gelecek var? Adamların sırrı ifşa oldu haberiniz yok. O size harflerle gizem yapıyor, halbuki aslında size isminizi de söyler. Bu bilgilere ulaşmak için elinde sizin bilmediğiniz bir sistem var. Bu bir metafizik sistemi.
Gaybı Allah'tan başka kimse bilemez. Bildiğini iddia inkar etmiş demektir ve yalan söylüyordur. Sizin hayatınızı az çok dinleyip, huyunuzu suyunuzu tecrübesiyle çözen medyum sizi geçmiş bilgilerinizle hayran bırakıp, üstüne bir de herkesin başına gelebilecek yuvarlak gelecek tahminleri yaptı mı tamamdır. Buna hazır olan siz cehil ehli de pat diye düşersiniz, hayaller dünyasına dalarsınız. Yapmayın, lafla müslüman olunmaz, yapmayın. Falcıya iman eden, Allah'a olan imanından vazgeçmiş demektir. Gitmeyin o yalancılara. |