|
Ay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Dur sayayım nedenlerini.agjjgdk
nerede bir dengesiz, ayarsız var bunlardan çıkıyor.cevresinde hep guzel kizlar olsun flört edeyim isterler, ukaladirlar..Kararsiz, umursamaz ömür torpusudur.
Daha say say bitmez. Butun kötü ozellikler bu burcta. Evlerden uzak..
Seni terazinin diger kefesine koyuyorum ben.
kültürlü, görgülü, nazik, seviyeli, mütevazi, kibar, enerjik, düşünceli, sanatci ruhlu vs..
|
oyş, teşekkür ederim ay 'cım. bazen trollerimiz yanlış ve gerçekmiş gibi algılanıyor ama onlar da onların mizah eksikliğinden kaynaklanıyor olsa gerek.
burçlara da inanmıyorum o ayrı bir konu. astrolojinin genel karakter tahlillerini okuyup bizi yorumladığı saçmalıktan başka birşey gelmiyor bana.
yok efendim neymiş yıldızların insan üzerinde yapacağı etkiler insanların karakterlerini biçimlendiriyormuş. ne etkisi, onların etkisi yan dairede uçan sinekten daha fazla değil. siz hiç kendi burcuyla ilgili kötü bişey söyleyen duydunuz mu? kötü özellikleri bile egolarına hizmet ediyor. aydan kopup odama süzülen ışığının etkisi bile burçların kendisinden daha fazla.