|
Ocean Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
hayır canım yanlış anladım beni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"Dünya'da her insan arasında 6 kişi vardır. Yani, 6 kişiyle bağlantı kurarak istediğiniz insana ulaşmanız mümkündür."
demişsini ya, ben de araya 5 kişi sokmaya gerek var mı diyorum. bizde öyle şeyler olmaz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendiciğim biz sevdimmi tek severiz, yakışmaz bize!
siz de çok narinsiniz ve de naziksiniz! bana armağan ettiğinizdeki o anons kulaklarımla hala yankılanıyor. tekrar teşekkür ediyorum.
ayrıca avatarımdaki vecihinin gülünü size armağan ediyorum!
|
(:
bak sen dusun ne kadar uyku modunda ve yorgunlukda olduğumu ama uyumaycagım cunkı uyumak ıstemıyorum ? buda beyımdekı hucrelerımı koreltıyor halıyle napıyorum anlayamıyorum napıyorum ıdrak edemiyorum o an gec vugulanıyor ?
yaw gece gece (((: ya ona bakarsan 10 kişide sokarsın araya sikinti yok o işte ? bağlantıya bakar xcvxbcvbvbnvbnbm bağlantı zayıfsa cıks .. saat olmuş 2 ne alemdeyız (((,
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oradan kafa bulma sahıp olduğun beyın sende durunca guzelsın xcvcbcvbnvbmbm ?
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] le calacagım sıze sarkı ben ..