23 Mart 2018, 14:09
|
#48 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Mara aaa ^_^
| Burce Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
... "insanın insana verebileceği en değerli şey yalnızlıktır"der edip cansever.. işte gerçek dost gerektiğinde bunu da sağlayabilendir; soru sormadan, açıklama beklemeden, kırılmadan buna izin veren ve halden anlayandır..Klasik şeylerden beni kınamadığın, kolay kırılmadığın, hemen yıpranmadığın, varlığın ile hayatımın özel anlarına eşlik ettiğin için sana minnettarım. Seninle ince frekansları paylaşıp yıllara meydan okumak istiyorum. Melankolik hallerim aramızdaki mesafeyi yalnızlık olarak değerlendirse de bazen gökyüzüne baktığımda hiç de uzağımda değilmişsin gibi geliyor. Benim tuhaf hallerim işte, siz bakmayın bana. yoksa herşey başka bir şeyden mutlaka uzak. ama duygusal uzaklığımız olsun istemem.. ne olursa olsun buradayım, yanındayım. seni sevmem için sadece sen olman yeterli. sevmek, sevilmek, sevildiğini hissetmek... bundan daha huzur verici bir şey düşünemiyorum çünkü. sen bugün, iyi ki doğdun.
iyi ki doğdun, iyi ki tanıdım senin gibi güzel bi insanı. | Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; bu güzel kelimelerin için teşekkür ederim. Hayat hep seçimlerimizdir ne yazık ki, faturaların hepsini ödememiz gerekir gün gelince. Dostluk ve insanî iletişimler konusunda dediklerine katılıyorum hayatta her şey ince bir çizgiyle ayrılır birbirinden ve iki keskin uç olarak kalırlar. Benim kapım gelene de gidene de hep açık, dünyayı hâlen sevgi ve en çok şefkât kurtaracak inanıyorum. Güzel insansın, kendini de hep güzel kılmanı dilerim bunu yapabilecek bir hatunsun. Sık sık kırılır bizim gibi kadınlar, kırıldığımız yerden keskinleşmeyi de meziyet zannederiz bir zaman bizler lakin en çok kendimizi keseriz, kendini kesme lütfen. Herkes gidiyor, herkes geliyor, herkesin hep bir hesabı/planı var saf kalmak öyle zor ki keşke kalabilsek. Kalbimin ucu kırık biraz sana bilirsin, lakin keskin değil. Müsait bir zamanında dön yüzünü bana, yorgunluğumuza nefes aldıralım.
Ben de iyi ki tanımışım seni, mutlu olmanı dilerim daima.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
| |