Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mart 2018, 09:45   #18
EsiLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: KELEBEK.ORG HELPTEAM EKİBİ

YellowLine Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] harikasohbet benim için yeni , kelebek.org alıp harikaysohbet linklemişsiniz bumu büyüklük o zaman siz KELEBEK 'in gücünü görememişsiniz. Help departmanından önce sunucu teknik ve fiziki olarak sağlam ve çalışır haldemi alt yapıdan kastım o . Yani anlayacağın Binanın önce temelleri kurulur sonra katlar ve duvarlar örülür. Birde Help founder ( lideri ) isen hitap şeklini önce bir değiştir ne samimiyetimiz varda kardeşim diye hitap ediyorsun. Biraz eleştirilere açık olmanız gerek ,

Sanane arkadasım adam istediğini yapar istediği yere linkler
Kelebeğin gücü senmi iyi biliyorsun ne mazin varda burda laf ediyorsun. Artı alt yapısının oluşmadığı nerden biliyorsun geldin gõrdün mü ? Hitap şeklide kìşiye göre değişir adam sanıp , yakın görüp sana kardeşim demiş hata etmiş konuya müdahil olmucakdım. Yorumlarınız canımı sıkmaya başladı

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:45 -->-> Daha önceki mesaj 08:31 --

[QUOTE=Kursad;1041924771]Konu altına post'um nere çekilir bilmiyorum ama IRCdaemon servislerine gönül vermiş biri olarak söylüyorum ;
KelebekORG'un geldiği bu nokta #Help kanallarının ciddi anlamda artık bittiğini gösteriyor. Aslında buradan şöyle birşey çıkartıyoruz insanlar artık öğrendi , geliştirdi kendini artık kullanıcı bilgilendi en azından bi nebze mIRC kullanıcısı birşeyleri öğrendi , iştirak ettikten sonra ufak çaplı mekanların açılmasıyla bi kütle kazandı , komutları uygulama imkanı buldu olayı kavradı.
Üzücü bi durum aslında ama bi yönden sevindirici insanlar demekki birşeyleri öğrendi , artık #Help kütlesi kayboldu.
KelebekORG büyük bi tarih , HELPER vasfını taşıyan her kullanıcı KelebekORG'da en az 1 defa o host'u taşımıştır.
Keşke böyle bi konu açmasaydınız , size destek verebilirdim münferit olarak.

Beyfendi size gelirsek bu konuyu acıp acmamamız sizi ilgiendirmez.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşım konuyu acmış düşüncelerini dile getirmiş saygı sevgi cercevesi içerisinde sizden saygı duyulması bekleniyordu guzel dileklerinizi bekliyordu ki ama gel gör ki sokak edebiyatına bağlayıp yok help bitti yok uzucu bi durum bi hakir görmeler rencide etmeler.
Unutmayın ki gereksiz elestiri gizli bi hayranlık taşır. Biliyorum bazılarının zoruna gidiyor kelebek.org Sky aldı diye neyse kötü yorumlarınızı artık görmek istemiyorum yetkili arkadaslara bildirmek zorunda kalıcam.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver