Help Polemiği * 4 / IdealSohbet.Com - #Help (2018)
IRC Network
irc.idealsohbet.com (6667)
IRCd/Svs Destek Odası
• #Help Departman Bünyesindeki Birimler : #mIRCHelp - client/aliases/popups/remote/users/variables destek kanalı. #helpdesk - IRC Operator Yardımcısı (Halfoper) kanalı Departman Yönetim Kadrosu #HELP YÖNETİM BİRİMİ Help Koordinatörü | KayzerSoze Genel Sorumlu | Rules
- HelpManager (Kıdem IV) | Zadrich HelpMaster (Kıdem III) | iLker İdari Sorumlu (Kıdem II) | NarkotiK Eğitim Sorumlusu (Kıdem I) | Identifika KxS Yardım ve Eğitim kadrosu #HELP TEMEL BİRİM Ekip Lideri (Kıdem VI) | Black Eğitmen (Kıdem V) | Helper (Kıdem IV) | Turkeri Helper (Kıdem III) | SiradiSi Helper (Kıdem II) | ErjequE Thor ExSeLaNCe Loading Helper (Kıdem I) | Efsun SozLeR SoKRaTeS frankenstein h2o Ertan PrenS mStf nitX Stajyer Helper | Departman İşleyişi Help Koordinatörü : KayzerSoze Help Genel Sorumlusu : Rules Departmanlar Sorumlusu : Zadrich Deparman Yetkilileri : iLker - NarkotiK Egitim Sorumluları : Identifika - KxS #Help: idealsohbet.com resmi IRCd/Services destek kanalıdır. #Helpteam : idealsohbet.com Resmi Helper kanalıdır. #Egitim : idealsohbet.com resmi help soru-cevap oyun ve eğitim kanalıdır. #Helpegitim : idealsohbet.com resmi kullanıcı eğitim ve komutsal gelişim kanalıdır. #Helpstaff : idealsohbet.com resmi Helper eğitim ve komutsal gelişim kanalıdır. #Egitmen : idealsohbet.com resmi egitimler koordinasyon kanalıdır. #Helpsinav: idealsohbet.com help bünyesinde görev almak isteyen kullanıcıların sınava tabii tutulduğu resmi helper seçme kanalıdır. #Helpsop : idealsohbet.com resmi Help Yönetim Birimi kanalıdır. #Helpmaster : idealsohbet.com resmi Help Üst Yönetim Birimi kanalıdır. Help Bünyesinde Kullanılan Botlar H-Bot - idealsohbet.com help botu HelpOyun - idealsohbet.com help soru-cevap ve eğitim botu. Önemli Not: Sunucu hakkındaki görüş ve önerilerinizi bu başlık altından seviye sınırları içerisinde dile getirebilirsiniz.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |