|
Mara Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Doğum günün kutlu olsun canım benim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;
güzel dostluğun için daima destek olduğun için çok teşekkür ederim.
Umarım mutluluk huzur dolu harika bir yaş olur senin için, senin gibi bir dost kazandığım için şanslıyım sık sık kahrımı çekmek zorunda kalsan da Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi ki varsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Mara'cım cok tsk ederim jentin için. cok sağol sende iyiki varsın birlikte inşallah güzel günler güzel zamanlar geçirmek dileği ile.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:21 -->-> Daha önceki mesaj 01:20 --
Esila çok teşekkür ederim. saol inşallah hepimize huzur mutluluk verir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:27 -->-> Daha önceki mesaj 01:21 --
|
Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Beer Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gulumsedim yine
Sevdigim insanlarin dogum gunu, beni de mutlu ediyor
farkli sartlarla tanistik seninle, iyi kotu gunler oldu, bazen dert ortagim, bazen birlikte guldugumm insan oldun.
Kisacasi kotu gun insani oldun
Hep mutlu ol beer- tum guzel seyleri hak ediyorsun, sen hic degisme
Dogum gunun kutlu olsun guzel insan
|
Feronia güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Sende iyi ki varsın. Yukarıda genelde ben güldüğün insan oldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kötü günü iyi gün yapmak istedik o zamanlar azda olsa başardık sanırım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. teşekkür ederim iyi dileklerin. Sende tüm güzel şeyleri hak ediyorsun. sağolasın