Konu: Tanem
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2018, 22:21   #504
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sevmek Bakmak Değil Görmekse Eğer

Buz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayrılıkları daha önce sevmedigimi söylemiştim.

Benim ilk andan beri aklıma gelen şey buydu. Zira ilk postum dada belirttim. Bunlar tamamen ameriganın ve zalım fetöcülerin oyunu. Ben esemes oylamasında 9,99tl karşılıgında sizin için esemes hakkımı kullandım!

Beyefendi sizden hiç bir beklentim yok zira kitabimda da şiir sayfam,blog'um da da zamanın da yer verdiğim şiirlerimi kafa kagitmak maksatlı şuan forumda paylaşıyorum şiirleri anında yazip paylaşmiyorum hepsi eski ve noterlidir.Sizlerden hiç bir beklentim yok ötede oynarsanız çok sevinirim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:21 -->-> Daha önceki mesaj 22:18 --

EsiLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende ڪےєηi____ڪےє√iyoяuм @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cim kalemin ucu olayım ciz beni

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'mmm ben neymişim böyle bu kadar olay oldum anlamadım gitti gülüyorum esilacım seni çizmeye kıyamam ama mürekkebe kalemi deydirip seni yazabilirim canim

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan