Konu: Tanem
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2018, 17:40   #470
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yüreğim Yüreğinin Üzerinde

Ay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanimcim, sizin karsinizda kendi duvarlarını yikmis birisi duruyor.! Benim cikamayacagim ve yikamayacagim duvar yok! Agaca bile çıkıyorum. Ama inemiyorum. Bi keresinde visne agacina cikmistim. 3 kisi zor indirdi. Bi keresinde erik agacina ciktim, ordan catiya ciktim. Nasil indim, ya da indirdiler hatirlamiyorum. Bi keresin de piknige gitmistik orada da sogut agacina ciktim. Yine inemedim :/ Ben de hep bi cikma hobisii var ama hadi hayirlisi. Bi keresinde de kara dut toplarken yüzüme, tam gozumun uzerine bir kurbaga düştü! Hemde esek kadar, kocaman! Neyse, bu konumuzla alakali degil ama yine de anlatmak istedim. Zoru severim! Kacani kovalarim. AMA! cok naz da asik usandirir demis; Dostoyevski. Haa bir de benden daha samimi ve dürüstünü zor bulursun. (Nokta)
Sizin icin her turlu emek vermeye hazirim!

EsiLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tanem hanım sizin gibi bir sultanın soytarısı olabilirim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:40 -->-> Daha önceki mesaj 17:26 --

Ay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanim, cok kırıldim. Insan forumdasina soytari der mi hic! Uzuntuden yürüyüşümu yarim biraktim! Biz kimseyi kirmayiz! Hele hakaret hic etmeyiz! Çok sağol ya gözlerimi actin. Senin de gozun aydin. Artik duygularini kontrol edememeye başladın. Bu Saatten Sonra Sende Fırtına Kopsa Bende Yaprak Kımıldamaz. Sildim sizi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi şimdi üzüldüm desem sizler gibi yapmacık olurum o yüzden üzüldügümü söyleyemiyeceğim ben forumda strest atmaya giriyorum boş geyik muhabbetine girmiyorum.Ayrıca beni silmiş olabilirsiniz ben sizlerle var olmadım sizler yokken de yok olmam hayatta kimseye eywallah'ım olmadı bu saatten sonrada asla olmaz silerseniz silin şimdi aglıyım mi bunun için hanımefendi

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat