Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2018, 14:56   #859
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: O değil de..

Ay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanimin nayifligine ;

lan , la, agzina tükürmek sozlerini hic yakistiramiyorum! O ne oyle allasen erkek fatma gibi! bu tarz sozler soylemekten men ediyorum sizi! Boyle devam ederseniz gozumdeki degeriniz eksilir, karismam!

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi ben sizin gözünüzde değer almaya çalışan biri değilim erkek fatmayim erkek gibiyim sadece aramda samimiyet kurmadıgım resmi olduğum insanlarla hanımefendi beyefendi diye konuşurum.Bir sınır çizer mesafeli olurum.Onun dişin da argo da konuşurum la derim lu da resim bu kimseyi baglamaz.Kimse için var olmadım kimsenin gözünde eksilmekle de yok olmam hanımefendi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver