Konu: Tanem
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2018, 14:01   #461
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yüreğim Yüreğinin Üzerinde

Tanem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi sizler cin seddi gibi çektiğim duvarların öteki tarafına geçmeyi hedefleyif düşünoyor olabilirsinz de burada söz konusu benim cin seddi duvarlarım ise oradan herkes kolay kolay geçemez bunun için çok ciddi bir samimiyetlik,dürüstlük,gerçek dostluk ve emek göstermelisiniz yapmacık değil gerçek emek görürsem o zaman geçilebilir.Ben de öyle kolay level atlanmıyor kolay biri değilim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:59 -->-> Daha önceki mesaj 12:56 --

Beyefendi ben de size Bengü Gezegen şarkısını yolluyorum bence gezegenleri bir gezin artık zamanınız gelmiş.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanimcim, sizin karsinizda kendi duvarlarını yikmis birisi duruyor.! Benim cikamayacagim ve yikamayacagim duvar yok! Agaca bile çıkıyorum. Ama inemiyorum. Bi keresinde visne agacina cikmistim. 3 kisi zor indirdi. Bi keresinde erik agacina ciktim, ordan catiya ciktim. Nasil indim, ya da indirdiler hatirlamiyorum. Bi keresin de piknige gitmistik orada da sogut agacina ciktim. Yine inemedim :/ Ben de hep bi cikma hobisii var ama hadi hayirlisi. Bi keresinde de kara dut toplarken yüzüme, tam gozumun uzerine bir kurbaga düştü! Hemde esek kadar, kocaman! Neyse, bu konumuzla alakali degil ama yine de anlatmak istedim. Zoru severim! Kacani kovalarim. AMA! cok naz da asik usandirir demis; Dostoyevski. Haa bir de benden daha samimi ve dürüstünü zor bulursun. (Nokta)
Sizin icin her turlu emek vermeye hazirim!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver