Konu: Tanem
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2018, 12:59   #459
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yüreğim Yüreğinin Üzerinde

Ay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanimcim, siz olmadan bu forum hic cekilmiyor. Cok sıkılıyorum siz yokken. Arkadasligimiza level atlastsak? Ben sizde kalsam, siz bende kalsanız daha guzel olmaz mi? Hem bana siir yazmayi ogretirsiniz. en delisinden en tutkulusundan.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi sizler cin seddi gibi çektiğim duvarların öteki tarafına geçmeyi hedefleyif düşünoyor olabilirsinz de burada söz konusu benim cin seddi duvarlarım ise oradan herkes kolay kolay geçemez bunun için çok ciddi bir samimiyetlik,dürüstlük,gerçek dostluk ve emek göstermelisiniz yapmacık değil gerçek emek görürsem o zaman geçilebilir.Ben de öyle kolay level atlanmıyor kolay biri değilim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:59 -->-> Daha önceki mesaj 12:56 --

esekherif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım için Müslüm Gürses - Konuşsana Bir Tanem şarkısını istiyorum.

Beyefendi ben de size Bengü Gezegen şarkısını yolluyorum bence gezegenleri bir gezin artık zamanınız gelmiş.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver