Oncelikle mrb pati dostum.. masallah Narçom sorularini anca cvplicam ins @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tskler baya guzel soru hazirlamissin
Baslayalim bakalim..
_yeteri kadar cesurum.gozum kara diyelim.
-Duygularimi hemen yansitamam biraz akil suzgecinden gecer elerim.zamana birakirim..
-cokkk.benim kadar utangaci yoktur sanirim.gozlere bakamam mesala ilk tanistigim bi insanda.
-Benim dogrularim yasamim.ailem.hayatimdaki kisiler.yalana yer yok.
-Hayatta aslalarim yok..olmaz dediginiz sey bi gun olur
O ol der.ve olur
![;)](images/smilies/s3.gif)
-Hic kimse vazgecilmez degildir. Cok pis vazgecerim.kesin net cizgilerim vardir.bu yonde cok kararliyimdir.tipik oglak
-Hayatimda deger verdigim sevdigin insan 5parmagimi gecmez.saymadim inan
-siyah dediginde gece aklima gelir.umutsuzluk..
-Gun batimi cokk izledim..Ah bide sevdicegim biri ile izleseydim bi gun nasip olur ins
![:D](images/smilies/kahkaha1.gif)
hayir ölüm cogu zamn kurtulus. Korkmuyorum!Asla.. inancli insanim bunu en iyi sen bilirsin beni.
-ahh kar.en cok sevdigim.. sanirim mutluluktan havalara ucarim.ilk seninle paylasirim. Ki yagmur kahve karelerimi senbilirsin hemen hemen paylasirim
-bir karanlik bana korku ve umutsuzluk verebilir..
-Belkilerim olmadiginda himm.. sanirim dusuncek baska bisey bulunur pati dostum.
-yasam ve ölum arasinda cok.kisa cizgi var.gittim geldim bi defa biliyorsun.. korkmuyorum!..bu kadarini diyebilirim.
-hayat yap boz tahtasi olsa sanirim ben mutluluk yada nese olurum.pozitifligimi cevremde seviyor..bende.
-yel degirmenlerini cok severim.bugun Alacatida savas acarsina.goruceksin sosyal medyamda
-hayat zor degil.insanlar zor..ve acımasiz olan bizleriz.
-Ben kolay kolay geriye gitmem.gecmisle yasamam. Guzel anılarim varsa evet iç ceker anarım her insan gibi.fani dunyaa..
-Benim sorularim varsa beynimi kemirir yer.huzursuz olurum.suan yok sukur. Gergin sinir olmayim aman
![:)](images/smilies/s1.gif)
-Sessiz gecelerde Rabbime siginirim.beni en ii anlayan bi ben bi o.
-Arkadaş onemli.benim gibi sosyal cevren cok olan bi insansan eger once guven.. kolay kolay guvenen birisi degilim..seciciyim.
-Dunya da suan ispanya gitmek isterdim. Ailece dunya turu.omrumun sonuna kadar da seyahatlerim surecek ins.. genler cekiyor sanirim
-Beni ben yapan deger İnanclarim..
-kimseyi oldurmek istemem.zamninda nefret ettiklerim oldu canim yandiginda..
-karamsar yapim yok genel olarak.aksine olumlu ..
-en cok almak istedigim 3sey yok. Sukur herseye sahipim.benim hic bir zman boyle olmadi alamadiklarim diyebilirim..yetinmesini bildim hayatin bana sunduklarini.. ama kedi olabilir suan
-var.tenis..
-Gundemi takip ederim her sabah ve aksam gun icinde.
-Hayvan sevgim cocukluktan basladi.sokaktaki kedi ve kopegi eve toplayarak.sonra bana kedi aldilar
![:D](images/smilies/kahkaha1.gif)
bi kac hayvan baktim.ama kedi sevgim baska
-Toprak sever olarak;Toprikom ask. Minnoşum haşin oglum..moralim bozukken bana ilac gibi geliyor bu oğlan.şapşik bakislari.pampik patileri..bizim aileninde maskotu oldu.hergun videolarini narco gonderiyor .tlf benden cok toprak dolu
![A56](images/smilies/vbsmiley/a56.gif)
![A56](images/smilies/vbsmiley/a56.gif)
![Kalp](images/smilies/vbsmiley/kalp.gif)
yerimm.sana tum mamalari alsam az dimi
-ayrica bende seni cok seviyorum bunu cok iyi biliyorsun.varliginla yanimda old.un icin toprikonla sonsuz tskler.
![X2](images/smilies/yenismiley/x2.gif)
Patilerim yoruldu desem inanir misin?