Konu: Tiki
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2018, 16:16   #5
Ankaralı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tiki

HerakLes Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

öyle bi it. s...tir et niyazi'yi şimdi. döndüm eve, televizyonun karşısında sızmışım bikaç saatliğine. kalktım giyinicem; karının marka düşkünü olduğu aşikar, kafamda "vukuat döner tedarikli olmak lazım hacıvat, boxer önemli. iyi boxer'lardan giymek icap eder" düşünceleri. nasıl ki sevişme ihtimali doğan kız 2-3 gün öncesinden ağdaya gidiyor, kapalı ayakkabı giyecek olsa bile ayaklarına oje sürüyorsa (ki safi kendine bakmayı sevdiği için de olabilir bu ihtimal. ben iki ihtimalde de canını yerim o ayrı), erkekte de sanki bütün iş oraya kalmış gibi dona paçaya ayrı bir ehemmiyet atfedilir. baktım, marka tabir edilen boxer'ların hiçbiri yok ortada. çekmecede, anamın üç tanesi beş lira diye aldığı; penye, kareli, önünde ipliği hafiften kalkmış krem renkli tuhafiye düğmesi olan "seher yıldızı" markalı üç adet boxer'dan başka bi bk yok. hemen kirli sepetinden çıkardım bi boxer, ellerimle sabunlayıp kalorifere astım. giydiğimde hala motoru bozarcasına nemliydi. neyse, saçı başı yaptık, giyindik, çıktık, kahve neyin içelim takılalım hesabı buluştuk.

Bir dönem gençlik operasyona nasıl giderdi tüm çıplaklığıyla gözler önüne sermişsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hala öyle mi yoksa? Hatun kişinin pantolona sürahiyle suyu boca edip (vallahi yanlışlıkla) sen ver ütüde kuruturum dediğim zannımca 12-13 sene önceki arşiv görüntüleri geldi aklıma
.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver