Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2018, 23:52   #3270
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Sır Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
senı dayak delısı yaparım ?

Mavi ? Emotion ? Gülşah ? ((((: radyoda fınk atıyordunuz ln :P nasıl unutursun benı haın ? en son Sır nıck yaptırdım kullandım epey bır hatta sey vardı neydı kızın nıck ben forumdan kızıp ayrılmıştım sılmsıtım kendımı felan bana bır suru baskı yaptınız gerı gel dıye mohikan abi zamanında o zaman skyp degılde msn denılen zımpırtı vardı ((: Ein gorunmuyor daha bır cogu hemde cete gıbıydık ?

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çok detay hatirlamiyorum affet epey oldu da animsar gibi oldum simdi doğrudur evet
Valla senden sonraki süreçte herkes dağıldı zaten tekrar gruplaşmalar atışmalar vs çok oldu sonra yine kendi aralarında ki gruplar yine dağıldı böyle bir kısır döngü içinde oldu bitti herşey, bilirsin eksilmez ve bitmez hic.Şimdi ise gördüğün gibi kimi var kimi yok kimi varda yok kimi yok aslında da var giden kalan değişen vs
yani bir enteresan durumlar herkes de kendince haklı işte.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver