Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2018, 23:40   #3268
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ilk geldiginde etiket atmiyordun ama nasil heryerde taniyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Daha onceden bu kadar sohbet ettik mi karsilikli acikcasi cok hatirlamiyorum ama nicken seni bildigim kesin, hatta su an ki bile degistigin bir nick degil mi.

Ayrica cehennemlik işimiz olmasin Sır bilemeyiz nereliyiz, niyetimiz cennetten yana olsun da cennette görüşelim inşallah. : )

senı dayak delısı yaparım ?

Mavi ? Emotion ? Gülşah ? ((((: radyoda fınk atıyordunuz ln :P nasıl unutursun benı haın ? en son Sır nıck yaptırdım kullandım epey bır hatta sey vardı neydı kızın nıck ben forumdan kızıp ayrılmıştım sılmsıtım kendımı felan bana bır suru baskı yaptınız gerı gel dıye mohikan abi zamanında o zaman skyp degılde msn denılen zımpırtı vardı ((: Ein gorunmuyor daha bır cogu hemde cete gıbıydık ?

En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver