|
Sır Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
ıyım hatun tsk ederım hayat ıcerısınde yüzmeye devam (: bıraz asabı bıraz gergın bıraz somurtkan xcvcvbcbcbnvbn ama herseye rağmen cana yakın ((:
ıyı yarın guneslıymıs hava zaten bak sırf senın ıcın hava durumuna baktım ? cok vefalı arkadaşım cok ((, bızım kızların cogu yok gıtmıs (: feronıa sen bır kac kışı daha var onlar nıck degıstı sanırsam senın su kullandığın avatar varya senı uzayda görsem tanırım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ? xcvcvbcvnv (((:
|
Bir parca herkes gibi diyorsun, Allah iyiligini versin daim etsin.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tesekkur ederim cok incesin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. evet evlenenler var nick değişen de var eskisi gibi devam eden de. Iyi dikkatlisin Sır da niye uzayda görüyorsun ben dünyada iken oldu mu şimdi bak bu..Gerci hoş sende haklısın çokta belirgin bir avatar yapmadım kendime.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
A.s @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]