Cevap: Fazlasıyla açık SÖZ lü olmak iyi'midir , kötü'müdür
| Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Evet söylediklerinde haklısın yalnız ben yargilarim çünkü sözün biri başka söylediği sözün diğeri farklı (bu davranislar icinde gecerli) ise bu beni karsimdakine karşı yargilattirir(tabi bu benim içinde gecerli).Deger verdiğim kişiler ise ozellikle bu kisiler sorgularım da yargılarım da benim yapım böyle,ya severim ya silerim.Isterim ki ben empati yapabiliyor yada aksi durumlarda bile empati yapabilmeyi deneyebiliyor isem karsimdakilerden de beklerim, arkadas olsun sevgili olsun.Yargilar belki terslesirsin ama orta yolu illa bulursun bulunamiyorsa zaten sikinti vardir.Mesela deger vermediklerimde umursamam hic, zaten benim için bir önemi yoktur karışmaya da pek hakkım yoktur.Aslinda senin de dediğin gibi kimsenin kimseyi yargılama hakkı da yoktur da, sabır mi dersin sahiplenmemi dersin yada kendin gibi görmemi, o his öyle bir anda geliyor ki yok yargilamam banane ya dediğin anda bile kendini işte tam da o anda bulabiliyorsun. :p
|
(: aynı @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sın degısme gormedım sende bu benı cok mutlu ettı aynı cana yakınlığın aynı konuşma sempatıklık sıcak kanlılık sen nasıl ınsansın ha !! ? ge ge sarılcam zxcxcvcbn ?
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |