Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2018, 22:19   #15
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fazlasıyla açık SÖZ lü olmak iyi'midir , kötü'müdür

Sır Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ne kadar acık sozlu olursan ol nasıl ne sekılde anlatırsan anlat kendını
karşındakı anladığı ve anlayacağı kadardır bu degısmıyor taki .. bır gun aa sen böyle ınsan degılmıssın dusuncesıne gırene kadar oda ınsanı cok yıpratıyor samanı ıgne delıgıne gecırmek gıbı bırsey

ben buysam bu sekılde sevılmeyı değer verılmeyı yeglerım açık açık soyledıgım sözler batıyorsa yapacak bırsey yok nefesını tutacak .. ..
kımse kımsenın dusuncesını kısılıgını varlığını yokluğunu durusunu sözlerını gıdişlerini gelışlerinı yargılayacak kapasıtede degıldır .. SÖVÜN gitsin ..xcvvbvc

Evet söylediklerinde haklısın yalnız ben yargilarim çünkü sözün biri başka söylediği sözün diğeri farklı (bu davranislar icinde gecerli) ise bu beni karsimdakine karşı yargilattirir(tabi bu benim içinde gecerli).Deger verdiğim kişiler ise ozellikle bu kisiler sorgularım da yargılarım da benim yapım böyle,ya severim ya silerim.Isterim ki ben empati yapabiliyor yada aksi durumlarda bile empati yapabilmeyi deneyebiliyor isem karsimdakilerden de beklerim, arkadas olsun sevgili olsun.Yargilar belki terslesirsin ama orta yolu illa bulursun bulunamiyorsa zaten sikinti vardir.Mesela deger vermediklerimde umursamam hic, zaten benim için bir önemi yoktur karışmaya da pek hakkım yoktur.Aslinda senin de dediğin gibi kimsenin kimseyi yargılama hakkı da yoktur da, sabır mi dersin sahiplenmemi dersin yada kendin gibi görmemi, o his öyle bir anda geliyor ki yok yargilamam banane ya dediğin anda bile kendini işte tam da o anda bulabiliyorsun. :p

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver