|
Ay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yok canim, eheh.. saka yapiyosun. hayatta inanmam. Bence burasi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in evidir. Senin gibi cool bir cocugun evi boyle olamaz. (saka yaptigini soyle, inkar et. Yoksa bu goruntuden sonra esekherif'in kendi icin yaptirdigi büyüler bile senin isine yaramaz. Kismetin kapanır. Ben karismam)
Keske şu görüntüyü görmeseydim yaa! Benim temizlik takinti hastaligim varda. Artik bu goruntu beynime yerlesti ya orayi toparlayip temizlemeden icim rahat etmez, gozume uyku girmez.
|
ahahaha! şaka yaptım tabii ki de @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'in evi. o da birşey mi öyle pasaklı öyle pasaklı. evin her yeri dağınık. elbiseleri güveler yemiş, gardroptan tahta kurularının sesi geliyor. mutfak tezganının üzeri hep toz. lavaboyu görsen, tuvaletin geri kaçar, çorabın biri televizyonun üstünde diğer yatağın altında. perdeler delik deşik bir daha da gitmem o eve daha davosa falan gelmem.