Cevap: Verir Misiniz ?
ya o değilde benim babamda para baya baya var bildiğin zengin 4 tane fabrikası var, topraklar bir dünya, bir kaç apartman, arabalar falan filan, ama neymiş efendim kazanıp çalışmayı öğrenecekmişim, hazır parayı o da yermiş. ben yemiyorum ki. sanki bana helikopter al dedim adama da bana yaptığı muameleye bak. fabrikasında beni çaycı olacak çalıştıracak utanmasa. üretim yerine iniyorum çalışmaya çalışan arkadaşlara diyorum bu fabrika benim babamın. lan yürü git, işine bak dalga geçmenin zamanı değil bant duruyor hadi hızlı ol diyorlar.
bir kızın yanına gittim, bantın başında çalışıyor, pekte güzel bir içim su. ben de çapkınımya dedim ben bunu ayarlarım, selam fıstık bu fabrikanın sahibi benim babam, akşam birer mokiyato çaklıt içelim mi seninle beraber dedim? bir tokat attı nevrim döndü. daha düne kadar işe bisikletle gidiyordum, yeter artık dedim krediye girdim araba aldım işi de bıraktım.
lanet olsun parası da, malı da mülkü de. oh, huzur.. 4 bin lira maaş alıyorum. babamdan daha fazla veriyor burası, bekar adama yetiyor. allahtan anacığım zamanında bir ev yapmış üstüme de. başımı sokacak bir yerim de var.
siz siz olun babanıza bile güvenmeyin.
neyse yemekler benden olsun paradan yana sıkıntı yok. ekip belli ama, araya kaynak yapmayın. |