Cevap: Peki Neden ?
| CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Benim düşüncem (erkekler açısından) güvensizlik sorunundan kaynaklı.
Sevdiği kadına güvensizlik değil. Hep denir ya, ben sana güveniyorum çevredekilere güvenmiyorum. Aslında bu da değil...
Tamamen kendisine olan güvensizliğinden kaynaklı.
Evlenene kadar kendine bakan, ama evlendikten sonra hele birde çocuk olmuşsa baba konumunda olduğu için salıyor göbeği... Vücudunun şekli şemali değişiyor. Tabi birde yaş ilerledikçe problemler başlıyor...
Durum böyle olunca kadınlar yıllanmış şarap oluyor. Erkekler ise mayası bozulmuş yoğurda dönüyor.
Haliyle erkeklerin kendine olan güveni azalıyor. Ataerkil toplum yapısına sahip olduğumuz içinde kendisine olan güvensizlik, kadınlarda kısıtlamaya gitmesine neden oluyor.
|
konuyu anlaman cok güzel (: tbk edıyorum senı ... mıllet ısıne ne gelırse ona dıkkat edıyor .. birazda kısılık ayrımcılığı var tabıkıde ..
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |