Konu: Tanem
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mart 2018, 13:50   #279
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: S€ni Özlemek, Üşümek Gibidir!..

Furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel olmuş

Ne çok güzel olmuş beyefendi.Çok mersi

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:46 -->-> Daha önceki mesaj 13:44 --

Ay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cok geçmiş olsun. Kiyamam ben sana
Yakin olsaydik bebekler gibi bakardım sana :*

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:45 -->-> Daha önceki mesaj 01:41 --

Bol bol vitamin yapacak seyleri kim hazırlayıp getirecek hasta yatagima? ancak bol bol dinlenirim. Zaten en iyi yaptigim sey dinlenmek.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanim beni dusununmeniz cok duygulandırdı beni.
Cok iyisiniz..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi çk mersi

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:50 -->-> Daha önceki mesaj 13:46 --

Ay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cok geçmiş olsun. Kiyamam ben sana
Yakin olsaydik bebekler gibi bakardım sana :*

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:45 -->-> Daha önceki mesaj 01:41 --

Bol bol vitamin yapacak seyleri kim hazırlayıp getirecek hasta yatagima? ancak bol bol dinlenirim. Zaten en iyi yaptigim sey dinlenmek.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanim beni dusununmeniz cok duygulandırdı beni.
Cok iyisiniz..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi çok mersi

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver