Konu: Tanem
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mart 2018, 01:35   #272
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: S€ni Özlemek, Üşümek Gibidir!..

Ay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her zamanki gibi cok nayifsiniz, tesekkur ederim.

Kolay kolay gececek gibi degil. Kaptim şifayı

Çok rica ediyorum hanımefendi bol bol vitamin yapan şeyler tüketip zamanınız var ise bol bol dinlenin en azından daha klay atlatırsınız.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:35 -->-> Daha önceki mesaj 01:31 --

Mara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben deeeeeeeeee burnum gözlerim durmuyor sümüklü çocuklara döndüm yeni ayrılmış depresyondaki ergenlere döndüm elimde peçete üstümde kalın hırka battaniye (

ben tam olarak; koordinant vereyim mi?? yoksa şey mi lokasyonun ismi yeter mi kararsız kaldım o yüzden hatice değil netice önemli diyerek bağlıyorum, üşüttüm işte.

Tanem hanım bir an korkmuştum zat-ı âlinizin şiirlerinden mahrum kalacağız diye, ellerinize yüreğinize sağlık iyi ki varsınız

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi öncelikle çok geçmiş olsun.Ve evet aslında yazmıyacaktım öyle karar almıştım.Lakin bugün şuan için bu kararı geçici olarak dondurdum.Çok mersi.Sizler de iyi ki varsınız

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver