Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Sohbet & İRC Sitelerine Kampanya! +45 Siteden Tanıtım yazısı ve Footer Link fırsatı! | +100 Referans
Satışımız ; Canlı Sohbet , Kameralı Sohbet , Görüntülü Sohbet kelimelerinde ilk sayfada müşterilerimizle devam ediyor.
Sizden istediğimiz sadece anahtar kelime ve site adresidir. Gerisini biz halledip raporluyoruz.
Saygılarımızla. - 45 Siteden forumumuza özel tanıtım yazısı 700 TL [%100 Özgün Makale Dahil]
- 45 Siteden forumumuza özel footer link 800 TL
- 45 Siteden forumumuza özel tanıtım yazısı + footer link paketi 1250 TL !!
Skype adresimiz : oymakfurkan üzerinden veya 05050203999 Whatsapp üzerinden iletişim kurabilirsiniz. Bizimle çalışan bazı mutlu siteler & müşteriler
---
| Alıntı: | Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
| PlusProje Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
10 Gün kadar oldu zannedersem link aldığım süre. Kelimede 2.ci sayfaya geldi sitem. Öncesinde arada 9.cu sayfaya düşüp geri kayboluyordu. Arkadaş sağolsun masraflar fazlasıyla çıkmaya başladı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| Jurisconsult Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı işler Furkan'ım, seviyorum seni. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
* Arkadaşla birçok ticaretimiz oldu. Tanıtım yazısı ve link sattığı SEO ağı oldukça güçlü sitelerden oluşmakta, kesinlikle dışa dönük backlink satma amacını güden portallar değillerdir. Karakterine, ticari ahlâkına ve sitelerine kefilim.
|
Konu Furkan tarafından (07 Mart 2018 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.
|