Ayın üyesi Ay'dan hepinize sevgiler, saygilar..
Şu hasta yatağımda bu gunleri de gordum ya, ölsem de gözüm kapalı gitmez.
Aslinda @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanimin hakkiydi. Belirmeden gecemeyecegim. ashjk Ayın uyesi olmam kolay olmadi..profil, profil dolanip rüşvet karsiligi oy topladigimdan haberiniz yok tabi. Önümüzdeki ay ac kalmam kimin umrunda!
Kuru kuru ayın uyesi olmakta insana baya koyuyor ya.. insan bi gram altin falan takar ne bileyim.. Verdiğiniz renge bakin asdfjk Bu renkle kendimi ayin uyesi degil de, ayın maymunu secilmis gibi hissediyorum. 1 ay boyunca bu renkle dolasmak benim icin oldukca zor olacak. Bu renk hic kasmiyor beni.asdjj
Bu rütbeyi bana layik gören herkese tekrar tesekkur ederim.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:55 -->-> Daha önceki mesaj 11:44 --
Aslinda en çok sana yakismisti @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Taci alip buyuk bir sevincle @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanima devretmek isterdim!
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:01 -->-> Daha önceki mesaj 11:55 --
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey, kendinizle karistirmayin @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'yi asdfgh
Kızcağız ayın uyesi olabilmem icin gecesini gündüzüne katti! Sizin rutbeniz baba mali, benim rutbem alin teri.agsfshjk