Cevap: Sosyal medya dost mu düşman mı ?
sosyal medyayı ne amaçlı hangı düşünde içerisinde bilinçli kullanmak çok önemli herhangi kötü bir amaca bağlanmadan kullanmasında bır sakınca yok faydası var tabikide yeri gelir bir ders için yeri gelir bir eğlence için yeri gelir güzel dostlarla tanışma olur sanal diye yargılama yapmadan insanlara... keza her bırımız farklı sehırlerde yiz ama TEK BİR TÜRKİYE topraklarında yaşıyoruz ve ayak basıyoruz dedıgım gıbım amaç irade meselesi .. ama bu düşündüğümüz gıbı olmaya bılıor tabıkıde ben bu platformda nıce dostlar gördüm hane çok güzel anılarımın olduğu bır yer sağlam dostluk gerçekler vs hepsini yaşadım burada misal .. ama eskıyede donulmuyor (:
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |