Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Şubat 2018, 14:38   #167
HerakLes
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Satır Aralarından Notlar

sçmak ne kadar doğal bişey lan aslında. hani nefes almak gibi, yemek yemek gibi, hepimizin yaptığı iş. ama mevzu sçma hakkında konuşmaya dayanınca bi utanıp sıkılıyoruz. sen de sçıyon, ben de sçıyom, ne bu tabulaştırma? ya hayır oğlum tamam bırakın ya. (ulan kendimi az daha gaza getirsem taksim meydanı'nda donu indirip patır patır dökücem kiloluk malzemeyi ha).

allah var keyifli de bişey mübarek. helasına kütüphane yaptıran adam biliyorum be. pinpon, bilardo masası kurduran var. hobileriniz nelerdir sorusuna, "sçmak... daha çok sçmak... doymazcasına sçmak... yaşanmışlıklar hatrına sçmak... kuzmanovski gibi sçmak..." cevabını veren sanatçı gördüm. ulan; "yaşamak için sçmak, sçmak için yaşamak" sloganıyla hayata tutunan adamlarla tanıştım diyorum oğlum.

buda benim satır aralarından notlarım. sayfayı kirlettiğimin farkındayım ama beni bu en doğal halimle sevecek tek insan sensin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . tutunacak bir dalım kalmadı senden başka. dal falan uzatmaya kalkma sen yinede. aslında bu yazdığım tam içini dök başlığına uygundu ama neyse işte. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne zaman buluşuyoruz ?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver