Konuya daha önce değinecektim ama çok fazla vaktimde olmadı açıkçası arkadaşlar. İnternette okuduğunuz size sunulan her şey doğru değildir. Elbette özelleştirmenin yanında ve karşısında durabilirsiniz.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , verdiğin link yalan yanlış Azizim. Önce bunu belirtmek isterim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Her çağın kendine özgü yönetim şekli vardır. Her milletin de kendi kendini yönetmesi de tarih boyunca söz konusu olmamıştır ve olamazda. Bunun günümüzde de örnekleri vardır Tartışma yapmak için söylemiyorum bunu Araplar , Kürtler , Ermeniler ve sair .Devlet yönetme konusunda biz Türkler gerçekten de diğer milletlerden farklıyızdır. Tanzimattan günümüze kadar hatta daha geri gidersek balta limanı anlaşmasında ingilizlerden yediğimiz kazığı bugünler de bile çıkaramadık.
Celal Şengör seversiniz sevmezsiniz ben pek sevmem bir laf etmişti. Kendisine yöneltilen "Size göre ideal yönetim nedir?" sorusuna "Aristo bunun cevabını vermiş. İdeal yönetim monarşidir'' demişti. Bunu günümüz şartlarında uygulanırlığı sorusunun cevabı bize demokrasi gömleğini giydirip , (sadece bize değil bütün dünyaya) kendileri monarşiyle idare ediliyor. Yasama yürütme yargı safsatasıyla ve her birinin diğeriyle kavgalı olmasının adını Demokrasi koydular. İyide bütün bunların Şeker fabrikasıyla ne alakası var? Demokrasi, aristokrasi gibi yönetim şekilleri kanunlarını koyarken kendi işine geleni göz önünde tutmaktadır. Çobanın güdülen hayvanların değil, sürünün sahibinin ve kendisinin işine geleni yapmasına benzer.
14 şeker fabrikasında senenin iki ay'ı çalışarak 12 ay maaş alan bir devletçiliğe ben buradan öpücüklerimi yolluyorum @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a bu konuda katılıyorum. Devletin Adalet , savunma ve eğitim konuları haricinde her şeyini özelleştirmesini istiyorum. Milli Eğitimde sınıfta kalmış bak hükümet bunu eleştirelim. Hatta Özel okulları bile kapatalım buna da varım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Bi de şuna tavım; Memurlar yatıyor diyerek özelleştirilmesini desteklerler, taşeron olmasına ses çıkarmazlar sonra "Cimcirbaşkanım ümmet senden kadro bekliyor, duy sesimizi" diyerek alçalıp dururlar.'' cimhirbişkini hulooooğ yapana kadro verseydi 14 değil 114 şeker fabrikası daha açardı.
Son olarak @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaç millet vekili tanıyorsun? O vekillerin hangi partiden olurlarsa olsunlar
her gün yanlarına yüzlerce insan geliyor ve hepsinin başlı başına maddi sorunları da var. Hepsi de bu konuda gelen vatandaşlarla ilgileniyorlar. Bence maaşları çok Az bile! Fatih Terim gibi bir adama milyon dolar maaşlar veriliyor bunu eleştir. Çay-Simit edebiyatı yapmayı muhalefet yapmak sanmayın.