Cevap: İtiraf Ediyorum Keçi'den Daha Çok İnatçıyım :)
| esekherif Nickli Üyeden Alıntı
|
Bütün hanımefendilere kucak dolusu selamlar , erkekler size de selam lan!
Herkesin yeri doldurulabilir,ama bir eşeğin yeri asla doldurulmaz. Hele motoru bozuk bir eşeğin yeri asla doldurulamaz.! Öyle değil mi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ! Öyle değil mi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; öyle değil mi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öyle değil mi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ! @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi ile beni karşı karşıya getiremezsiniz! Buna gücünüz yetmez!
|
sen cansın @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen insanlığın filtrelenmıs halısın ? sen Eşşeklik bakıdır her ınsan denılebılecek ılk ve son orneksın ? sen insanın saf katıksız halısın ? senı sevenlere selam olsun dostum ?
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |