24 Şubat 2018, 04:53
|
#255 |
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Ya tut elimi bırakma.! Ya da bırak git.Uzatma..
Yaz ey kara kalem yaz, bir tek sen kaldın yüreğimi anlayan. Bir sen kaldın şu gönlümü dökebildiğim yaz! Yaz yüreğimin derinlerine hapsettiğim aşkımı yaz bu gece. Nasıl sevdam için binlerce dua ettiğimi yaradanıma, nasıl özlediğimi, hasretiyle nasıl alev alev yandığımı yaz. Yaz ki anlasın rüzgarlar,, Gökyüzü titresin bu gece, göz yaşlarıma yarenlik etsin yağan yağmurlar .
Söylesene kara kalem, Neydi unuttuğumuz, ıskaladığımız bu hayatta? Ne vardı aşık olacak bu kadar söyle. Bak yine ayazlara kaldı yüreğim, avaz avaz haykırıyor sevdamı; SENİ SEVİYORUM demek bir başka güzel bu gece.
Ey dilsiz kalem söyle bana. Bir sırrın mı var o el değmemiş dudaklarımın düşlerinde? Gülüşlerim de sakladığım sevdamı mı yazmak istersin yine! Deli gibi delicesine, bir günah işler gibi sevdiğimden mi bu hasret kokan gecelere hapsedildi yüreğim. Söyle hasretimi nasıl anlatırım sen olmadan, kiminle sabahlarım mahpuslara dönen boş odamda. Yaz be can dostum şunu da yaz, onu nasıl sevdiğimi, aşkına aşık olduğumu, hiç kimseyi yerine koyamadığımı yaz son defa...
.★ Tanem ★.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |