Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2018, 11:20   #154
HerakLes
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Satır Aralarından Notlar

arkadaşlar, biz bu HerakLes itini kaçırdık. akşam karanlık çöküncı yavaş yavaş, gtün gtün yanaşmak suretiyle tenhada kıstırıp arabaya cebellezi ettik biz bu pezemengi. bir süre can havliyle debelendi.

şimdi diyeceksin niye kaçırdınız? ben sana cevabını vereyim: çünkü paraya ihtiyacımız var. yaklaşık 3 milyon amerikan doları karşılığında kendisini teslim alabilirsiniz. yaşadığına nasıl mı emin olacaksınız? konuş lan it:

"arkadaşlar ben iyiyim. bana iyi davranıyorlar, bi sıkıntım yok. ama korkmuyor da değilim, zira kendileri birer unsur. tehlike unsuru. hazır ramazan-ı şerif de yaklaşıyorken, amman diyorum sevgili biraderovskilerim, amman diyorum fidye ve zekatlarınızı vermeyi unutmayın, benim ehl-i kitab kardeşlerim. herkes çıkarıp 1 milyon verse, bu memleket bir güney kore, bir capunya..."

arkadaşlar pazarlık yapacak durumda değilsiniz. yarın parayı teslim etmezseniz biz bu kınalı yapıncak'ı dürtecez ona göre.

"aaabi ayıb oluyö ama yapıncak mapıncak. delikanlı adamız. karizmamiz va... aaah! vurmayınh! benn yüzümle para kazanıyorumühühü!"

bakın açık konuşayım bu puuuşştun piyasası düşüyor. bunun hakaretlerine dayanamama başladım şahsen. bilhassa ana ve avrat üzerine oynamayı seviyor. ağırımıza gidiyor. biz mi onu kaçırdık, o mu bizi kaçırdı belli değil.

alın gidin bunu allan adını verdim. lan oğlum! mücevherat, tekke ve zaviye neyim varsa sizin olsun, alın götürün diyorum lan!

ısırıyör.

"kaçırıldım. anlayın ulan kaçırıldım işte. ağzıma oluk oluk bırakacaklar malzemeyi. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kurtar beni. forumun duyarlı insancıkları kurtarın."

yalvarma lan it. para gelsin vururuz yoksa bu pezemengi. başlatmayın kahvaltınıza. istesede bi yere çıkamaz bu toynaaanı dürttüğüm.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver