|
esekherif Nickli Üyeden Alıntı
|
İlk baskıya yetişemezsiniz beyefendi, belki 10. baskıyı alırsınız. Sonra ormanlarımız neden yok oluyor diye @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konu açsın.!
|
illa okumak istiyorsanız bırseylerı ılla kıtap uzerıne basılı olması sart degıl murekkebın (: tabi kı ormanlarımız yasam yasayan canlılarımız ? zaten gıt gıder heryer tas duvar oluyor keza yakında ormanda kalmayacak ...
keza basılı bırseyı okumanıza gerek yok maşallah (: sız forumdan yazın ben okurum ..... okur yazarlılığım cok az
okumak hoşuma kaçıyor ?
Sır konu acar eskısı gıbım aynen ..
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:09 -->-> Daha önceki mesaj 10:05 --
|
Ocean Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi, eğer siz alırsanız benim için de birtane fazladan alır mısınız. kitaplarımın birinci baskı olmasına özellikle dikkat ediyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım siz ne diyorsunuz bu konuda, bir ağacı mı seçersiniz, yoksa tanem hanımefendinin bir kitabını mı ?
|
Agaçları .. keza ben genelde hayat uzerınden agır kıtaplar okuduğum ıcın ..
insanın normal ruh halını kaldırmacak kadar anlam taşıyan kıtaplar okudum .. 32 senedır okuyorum yane .. beynım bazen eror verıyor @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ? @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?