Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * Tanem
| Burce Nickli Üyeden Alıntı
| Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sende insanlığın her halinin olduğuna
tanık olmak için geldim bu konuya. ve hemen başlıyorum sorularımı sormaya:- Karakterinin en belirgin özellikleri neler?
- Yazdığın şiirlerin seni besleyen tarafları neler?
- Hayatında en keyif verici ayrıntılardan biri nedir?
içindeki nayifliği öldürmemen dileğiyle. | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a canım güzel düşüncelerin için çok mersi düşüncelerin beni grurlandırdı hanımefendi.Öyleyse ben de hemen cewaplayayım.
1 sorunun cewbı : Çok inatçı olmam,her doğruyu her yerde söyleyerek zaman zaman kırıcı olmam,hırçın bir yapıya sahip olmam ''hırçınlığımı damarıma basılmadığı sürece kimse göremez'' ve duygusallığım.
2.soru cebabı: Zamanın da çok büyük bir aşkın kalıntıları diyebiliriz.İzini gecmeyeceği ağır bir vakka tabi duygusalığımlada pekişince ortaya böyle şiirlerim çıktı.
3.sorunun cevabı: Bir çok şeyden keyif aldığımı söyleyebilirim çok sıradan fakat benim için çok büyük ben de önemli yer alan şey kendime zaman ayırmak ''kahve-Çikolata' kitap 'eşliğinde..
Ben çok teşekkür ediyorum umarım yeterince aydınlatıcı olmuştur cevaplarım
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:10 -->-> Daha önceki mesaj 13:05 --
| Ocean Nickli Üyeden Alıntı
|
kuyruğunu bırakmak zorunda kalan kertenkelenin çektiği acı, ayrılık acısı mıdır yoksa kuyruk acısı mıdır sizce @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi?
bir de bu kadar nayif olmayı neye borçlusunuz ?
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi ilk sorunuzun cevabı ben de yok kusra bakmayınız.
Diğer sorunuza gelirsek karakterime,çevreme,aileme ve mesleğime.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|