Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2018, 13:10   #12
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * Tanem

Burce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sende insanlığın her halinin olduğuna
tanık olmak için geldim bu konuya. ve hemen başlıyorum sorularımı sormaya:
  • Karakterinin en belirgin özellikleri neler?
  • Yazdığın şiirlerin seni besleyen tarafları neler?
  • Hayatında en keyif verici ayrıntılardan biri nedir?

içindeki nayifliği öldürmemen dileğiyle.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a canım güzel düşüncelerin için çok mersi düşüncelerin beni grurlandırdı hanımefendi.Öyleyse ben de hemen cewaplayayım.
1 sorunun cewbı : Çok inatçı olmam,her doğruyu her yerde söyleyerek zaman zaman kırıcı olmam,hırçın bir yapıya sahip olmam ''hırçınlığımı damarıma basılmadığı sürece kimse göremez'' ve duygusallığım.
2.soru cebabı: Zamanın da çok büyük bir aşkın kalıntıları diyebiliriz.İzini gecmeyeceği ağır bir vakka tabi duygusalığımlada pekişince ortaya böyle şiirlerim çıktı.
3.sorunun cevabı: Bir çok şeyden keyif aldığımı söyleyebilirim çok sıradan fakat benim için çok büyük ben de önemli yer alan şey kendime zaman ayırmak ''kahve-Çikolata' kitap 'eşliğinde..

Ben çok teşekkür ediyorum umarım yeterince aydınlatıcı olmuştur cevaplarım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:10 -->-> Daha önceki mesaj 13:05 --

Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kuyruğunu bırakmak zorunda kalan kertenkelenin çektiği acı, ayrılık acısı mıdır yoksa kuyruk acısı mıdır sizce @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi?

bir de bu kadar nayif olmayı neye borçlusunuz ?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi ilk sorunuzun cevabı ben de yok kusra bakmayınız.
Diğer sorunuza gelirsek karakterime,çevreme,aileme ve mesleğime.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver