19 Şubat 2018, 19:57
|
#212 |
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Ben bir parantez açtım hayatıma
Ben bir parantez açtım hayatıma.Bundan önce ne yazdıklarımın hiç önemi yok.Benim için kim ne ifade ederdi hiç sormayın , Sizlere paylaşmadığım şiirlerimi tarihin tozlu raflarına kaldırdım,paylaştıklarım sizindir.Ben bir ünlem koydum hayatıma.Neden diye hiç sormayın.Sebepsiz gözyaşı döker mi gözlerim söyleyin ,neden hecelerimi ağlattığım bende kalsın.Hatalarım oldu hayatımda,yanlış insanlara canım dediğim günler ile dolu geçmişim.Sakın sormayın Asil neden bu hüznün diye.Şu kısa ömrümde aldığım dersler bende kalsın.Dostluğum sizde.Ben bir virgül koydum hayatıma.Şiirlerimle avunduğum geceler benim,Doğan güneş sizin olsun ..Ben son bir şiir daha yazıyorum size.Benim için bir son ,sizin için bir emanet olsun dostlarım .Ben bir nokta koydum hayatıma.Ölüm benim, hayat sizin olsun....Peki neden tüm şiirlerimin sahibine şiirimdeki sen dedim işte bu sırda benimle toprak...
.★ Tanem ★.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |