Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2018, 01:16   #14
ZaLim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mobil Uyumlu Olmayan Wordpress Sitelerinize "Ücretsiz" AMP Kuruyorum Yani Mobil Uyumlu Hale Getiriyorum

diE Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kolay gelsin Wptouch'dan farkı nedir

WpTouch wordpress temayı mobil görünüme uyumlu hale getirip responsive bir görünüm ile kullanıcıya yansıtan eklentidir.

Amp ise bambaşka bir olaydır. Amp hızlandırılmış mobil sayfalar başlığı altında googlenin geçtiğimiz yıl ortalarında önem vermeye başladığı bir özelliktir. Bazı mobil kullanıcıların amp destekli sitelerde ki makaleleri daha hızlı ve basit bir şekilde görüntülenmesi ve kullanıcıya ulaşmasını sağlar. Düşük bağlantıda bile hızlı erişim verir.

Kendi sitemden örnek verecek olursam ;

Bilgisayardan erişim sağlandığında alttaki görünüm mobilden girince daha küçük bir hal alır ve sitenin responsive görüntüsüyle kullanıcıya erişir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ama üstte ki linki google amp olarak daha hızlı bir şekilde kullanıcıya altta ki linkte olduğu gibi aktarır

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fark web sayfalarının gereksiz eklenti ve kodlardan arındırılıp mobil kullanıcıya daha hızlı ve basit bir görünümle yansıtılmasıdır. Yukarıda ki iki linke ayrı ayrı tıkladığınızda farkı görürsünüz. Bilmem anlatabildim mi.

Ayrıca konu içerisinde bende yardımcı olabilirim talep eden olursa.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver