Konu: Tanem
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2018, 15:23   #150
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zavallısın

Bugün sen oldum ben.Facebook'u açtım, yakışıklı bir adama sırf konuşmak için“tanışıyor muyduk biz?” yazdım,sonra bir başka adamın fotoğraflarını beğendim. Bir diğeradamında da durumlarını. 2-3 dakikaya yazdılar bana “selaam”diye, sanki hepsiyle her gün konuşuyormuşum gibi, sanki yakınlarımmış gibi, sanki senin kadar yavşakmışım gibi “canımm”yazdım. Nasıl olduğumu sordular ilk, sonra sevgilimin olup olmadığını merak ettiler. “Yok”dedim, sonra da yavşak yavşak gülücükler yolladım, hihihi yazdım. Yetmedi birine telefon numaramı verdim, haftaya buluşacağız. Sizin evin oralarda. Sonra aklıma gelen isimleri yazdım ve ne kadar yakışıklı, adam varsa arkadaşlık isteği gönderdim. Kabul ettiklerinde de “ben eklemedim ki ve, yanlışlık oldu sanırım”diyerek muhabbete başladım, biri yazıyor, yazımı bitirmeyi bekliyorum cevap vermek için.Twitter'a girdim, takip ettim kimvar kim yok. adamın yazdığı tek şey “sıkıldım” olmasına rağmen,sırf yakışıklı diye mention attım. Sarkıntılık yaptım.Düştüm de düştüm. Kendimi tanıyamadım, ama seni tanıdım.Senin yaptıklarını yapıp seni iyi tanıdım. DİYORDUN YA TANIMIYORSUN DİYE,BAK TANIDIM,YEMİN EDİYORUM RUH HALİNİ ANLADIM... SEN İLGİYE MUHTAC BİR KÖPEKTEN BASKA HİÇBİRSEY DEĞİLSİN ZAVALLISIN ...

.★ Tanem ★.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan