Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2018, 13:18   #19
Enchanting
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tecavüzcüye direnen kadına 5 yıl hapis istemi

Togepi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;

Burada tartışılan şey zaten hukuk sisteminin zırvalıkları. Ve evet maalesef ki tartışmaktan bir adım ötesine gidemediğimiz. Konuya değinmek başka bir durum kişilere takılıp yorum yapmak bambaşka. Kaldı ki zaten zaytung haberi değil. Kullanılan cümleler farklı ama içerik ve çıkan sonuç aynı.

bu noktada zaten sizinle hemfikirim. ben sizin alintiladigiiz cumleye dayanarak bir yorumda bulundum. kaldi ki, butunu ele alan bir yorum da yapsam tartismaktan oteye gidebilecegimiz bir konumda degiliz malesef. burada ele aldigimiz yalnizca bir vaka, oysa disarida hergun onlarca, belki yuzlerce insan bu tarz olaylarla karsi karsiya kaliyor. ve en acisi da insanlarin gosterdigi tepkilerin, protestolarin yetkili seviyedeki insanlar nezdinde bir oneminin olmamasi, adeta kendimiz calip kendimiz oynuyoruz. yani bir noktada sistemi elestirmek de yeterli degil, insanlarin egitilmesine ve toplumun bilinclendirilmesine ihtiyac var.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan