|
Mara Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Canım kaynaklar genellikle belli koskoca gazeteler dilde anlamda hata yapıyor o kısım forum bazında çok abes değil lakin hastalık değil dediğin noktada çok haklısın bunun hastalıkla falan alakası yok gözü dönmüş şeytana uymuş vs gibi şeylerle açıklanışı da yok buna ne denir bilmiyorum evet cinayet ama cinayet bile az eksik kalıyor gerçekten ben zerre anlamıyorum süreç kişinin beyninde nasıl gelişiyor hiçbir fikrim yok kaskatı içim ifade edemiyorum...
|
Şu konu açma işlemini zamanında bende çok yaptım. Kas kas kas. Benim burada bahsetmiş olduğum dil hatası veya yazım hatası değil. Elbette emeğe saygım sonsuz ama bazı durumlar var (ki bu onların en başında gelen konulardan biri.) bu durumlarda daha hassas ve dikkatli davranmak gerek bence. Gerçekten amaç bilgilendirmek ve ses çıkartmak ise kopyala-yapıştır ile kalmamalı sadece. -Ben mesela böyle hassas bir konu açacak olsam içeriği okur öyle açarım.-
Diğer konuya gelecek olursak aynı yukarıda yazmış olduğum gibi bu insanlık dışı yaratıkları artık ''pedofili ya o'' deyip bu kadar basit bir şekilde kurtulmasına müsade etmeyelim, etmesin kimse! Sadece burada yazıp çizmeyelim. Yapılması gereken ne ise yapalım. Dün Demet Akalının dediği gibi ; yürüyüşse yürüyüş, imza ise imza artık ne halt olacaksa onun adı olsun ama artık sesimizi çıkmayan çığlıklar içinde duyurualım.