Cevap: Adana'da 4 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etti! Kız çocuğu öldü mü?
| Togepi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Şu haberleri açarken de doğru düzgün kaynaklardan açsak keşke. İnsanlar görsün, okusun, duysun, bilsin, bilinçlensin ki bu istismar altındaki cinayet teşebbüsüne sessiz kimse kalmasın. Bu bir vahşet bunun hastalıkla-pedofili- ile alakası yok! Öldü mü ölmedi mi? Yahu çocuk hemşireden korkar hale gelmiş bedenen ölmese bile ruhen bitik, yaralı. Nasıl iyileşecek, nasıl iyileştirilecek asıl sorun bu!
| Canım kaynaklar genellikle belli koskoca gazeteler dilde anlamda hata yapıyor o kısım forum bazında çok abes değil lakin hastalık değil dediğin noktada çok haklısın bunun hastalıkla falan alakası yok gözü dönmüş şeytana uymuş vs gibi şeylerle açıklanışı da yok buna ne denir bilmiyorum evet cinayet ama cinayet bile az eksik kalıyor gerçekten ben zerre anlamıyorum süreç kişinin beyninde nasıl gelişiyor hiçbir fikrim yok kaskatı içim ifade edemiyorum...
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |